Taylor's Chip Dry Port

Det er en flot hvid portvin med delikat bouquet, frisk og tør smag samt en behagelig eftersmag. Velegnet til ristede mandler, oliven eller kiks, men prøv den også som aperitif - evt. afkølet med isterninger eller afkølet med isterninger og tonic. Er beregnet til at drikke nu og bør drikkes inden for en uge eller to efter åbning. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
159,95 kr.
Afsendes om 1-3 hverdage

Beskrivelse

Douro Superior fra den østlige del af Douro Valley. En tør, hvid aperitif portvin, der blev blandet første gang i 1934. Produceret af udvalgte tørre hvide portvine, der produceres i Douro Superior, beliggende i den østlige del af Douro Valley. Der er brugt mange forskellige druer, men Malvasia Fina druen er dominerende. Taylor's Chip Dry Port er produceret på den traditionelle portvins-vinifikationsmetode. Dog bliver brandy'en tilsat senere, når meget af sukkeret er blevet omdannet til alkohol. På denne måde får man en utrolig tør portvin.De enkelte vine har været lagret og gæret, hver for sig i egetræsfade i 4-5 år. Er derefter stukket sammen kort før tapning, for at opnå balance og karakter.

Firmaet Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel.Taylor's er et personligt ejet, uafhængigt familiefirma, med hovedsæde beliggende i Vila Nova de Gaia, Portugal. Hvor fra portvinene også afskibes.Druerne til Taylor´s portvinene, dyrkes i Douro dalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.Taylor´s eksporterer portvinene til mindst 54 lande verden over. De sælges naturligvis også i Portugal.

Produktdetaljer

Reference:5013626111253
Land:Portugal
Område:Douro Superior fra den østlige del af Douro Valley
Druesorter:Malvasia Fina
Konservering:Indeholder sulfitter