Moët & Chandon Ice Impérial Brut Champagne, Frankrig, 75 cl

Moët Ice Impérial, den første og eneste champagne specielt skabt til at nydes med is. En ny champagne-oplevelse der i den kendte Moët & Chandon stil, udmærker sig ved sin lyse frugtighed, dens forførende gane og dens elegante modenhed.Champagnens duft indeholder aromaer af frugter som æble, pære, hvid fersken og citrus, der forenes med nuancer af lindeblomst samt brioche og friske nødder. Denne mangfoldighed kommer også til udtryk i smagen, der indledningsvis både er fyldig og blød, hvorefter en sprødhed kommer til udtryk og henleder tankerne på friske frugter og deres frø.Moët Ice Impérial bør serveres i store rødvinsglas med isterninger, så friskheden kommer til udtryk i glasset.BEMÆRK: Max 6 flasker per kunde. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549,95 kr.
Afsendes om 1-3 hverdage

Beskrivelse

Det er ikke uden grund, at Impérial Brut med sin stil og kompleksitet er Moët & Chandons flagskib, hvilket allerede afspejles af dens elegant gyldne, halmgule farve med grønne nuancer.

Möet & Chandon er et af verdens største og absolut stolteste champagnehuse. Huset blev stiftet af Claude Moët i 1743, og i løbet af få år talte dets kunder allerede både adelige og medlemmer af det franske aristokrati. Siden har huset overlevet i generationer, ikke mindst takket være Claude Moëts barnebarn Jean-Remy, der sikrede dets videreførelse gennem den franske revolution.

I 1832 blev huset til Moët & Chandon, men denne ændring har ikke påvirket dets ukuelige stræben efter kvalitet, og stadig i dag forbindes huset overalt med champagnens luksus. Möet & Chandon besidder således den største, mest prestigefyldte landejendom i Champagne-distriktet, som stort set udelukkende består af Grand Cru- og Premier Cru-afgrøder, internationalt anerkendte for deres helt unikke kvalitet og smag.

Produktdetaljer

Reference:3185370457054
Alkoholprocent (% vol.):12%
Druesorter:30 - 40% Pinot Noir, 30 - 40% Pinot Meunier, 20 - 30% Chardonnay
Indhold:75 cl
Konservering:Indeholder sulfitter
Land:Frankrig
Område:Champagne
Serveres ved:6-8 °C
Velegnet til:Egner sig både som aperitif og som tilbehør til mange forskellige retter, eksempelvis skaldyr og fisk i lette saucer eller frugtsalater, der ikke er for søde.