Don PX 1988, Gran Reserva, Spanien

Vinen har en flot sort farve med gyldne toner, specielt og eksklusivt for vine lavet på Pedro Ximénez. Vinen har en bred vifte af dufte, såsom kakao, rosmarin, lakrids og tobak. Nuancen er af sorte oliven, arabisk kaffe, kanel, vanilje og ferskensirup kommer også frem. Smagen er dejlig kraftfuld, samtidig med at den er elegang og giver en lang eftersmag. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
199 kr.
189 kr.
Bestillingsvare: Afsendes 5-7 hverdage

Beskrivelse

Vinhuset ligger i Aguilar de le Frontera, 50 km syd for Cordoba, og blev etableret i 1844 i en mølle tæt ved byens borg, af Antonio Sanchez Prieto. I 1922 flytter José M. Toro Albalá produktionen til det gamle el-værk. El-værket giver optimale forhold til vinlagring med masser af underjordiske rum, gange og kældre. I gennemsnit producerer vinhuset 300.000 flasker om året. Bodegas Torroja er beliggende i den lille landsby El Azagador i Utiel - Requena. Det er et familieforetagende og vinslottet er flere gange moderniseret fra 1910 og frem til nu.

Produktdetaljer

Reference:8421319381192
Land:Spanien
Indhold:37,5 cl
Område:Montilla-Morilles
Druesorter:Pedro Ximénez
Konservering:Indeholder sulfitter
Årgang:1988
Velegnet til:Vinen kan drikkes som en dessert i sig selv, men er også perfekt til kager, is, blå ost og årstidens frugter.
Anmeldelser:91 point - Robert Parker, Bacchus de Oro
Smag:Kraftig
Tørhed:Sød
Alkoholprocent (% vol.):17%

ANDRE HAR OGSÅ SET