Dessertvin og hedvin

Dessertvine eller hedvine er prikken over i’et, når den perfekte dessert skal serveres. Lad dig inspirere af vores store udvalg af dessertvine og hedvine på salling.dk.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

God dessert fortjener god vin

Er du på udkig efter en sød og frugtig dessertvin? Det forstår vi godt - en god dessertvin går nemlig hånd i hånd med den gode dessert. I Salling har vi samlet et stort udvalg, så vi altid har en vin, der passer til din dessert.

Dessertvinen er kendt for at have søde og frugtige toner, som går godt til alverdens desserter. Vi har en vin fra den søde drue til dig, uanset om du serverer is, ost eller frugt som dessert. Du kan blive klogere på den enkelte vin ved at klikke ind på den, hvor du finder en mere detaljeret beskrivelse af vinen.

Vil du vide mere? I Salling Super har vi altid en vinekspert på arbejde, som kan klæde dig på til at vælge den passende dessertvin.

Husk også, at vi leverer kvit og frit, hver gang du handler for over 500 kr. på salling.dk.

Hedvin til enhver smag

Der findes hedvine til et væld af forskellige retter. Nogle foretrækker at servere hedvinen som en appetizer før forretten, mens andre serverer den til desserten, da hedvinen kan have søde smagsnoter.

I Salling har vi hedvine, der blandt andet går hånd i hånd med ost, fisk og skaldyr, kalkun og kylling samt alverdens desserter. Vi har nøje udvalgt et sortiment af hedvine, som er lavet på Palomino-druen eller Pedro Ximénez-druen.

Hvis du har brug for yderligere inspiration, har vi altid en vinekspert i Salling Super, der er klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige flaske.

Og husk, vi leverer gratis til din adresse, når du handler for over 500 kr. på salling.dk.

;