Highland Park Dark Origins, Single Malt, 70 cl

Vis stort billede
Highland Park Dark Origins, Single Malt, 70 cl

609,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Smagen er velafbalanceret med let røg i begyndelsen efterfulgt af maraschino kirsebær og mørk chokolade. Lang finish med sødme og lette røgnoter. Flot Maghogni farve. Duften byder på krydrede noter fra sherryfade, ristede hasselnødder og bagte æbler.

Flere detaljer

Mere info
Magnus Eunson, der grundlagde Highland Park var unægtelig en person med mørke og ukendte sider.Om dagen var han kirkens mand, der tilbød åndelig vejledning for beboerne i landsbyen Kirkwall på de vindblæste Orkney øer nord for Skotland. Efter mørkets frembrud helligede han sig sin ægte passion, at producere verdens bedste whisky. Det er vi ham evig taknemmelig for idag.

Hvad er det der gør Highland Park Dark Origins så speciel i forhold til andre single malt?
- Til Dark Origins anvendes 80% førstegangsfyldte sherryfade (60% europæisk egetræs sherry fade og 20% fra amerikansk egetræs sherry fade). Dette er dobbelt så mange førstegangsfyldte sherryfade, i forhold til Highland Park 12år).
- Det er ingen nyhed, at Highland Park er et af de få destillerier, der ikke anvender karamel til farve whiskyen. Dark Origins er naturligt mørkt på grund af fadenes høje kvalitet, der i øvrigt af mange anses som de bedste i branchen.
- Dark Origins præsenterer sig flot i sort mat flaske med gaveæske.
PRODUKTDETALJER
Reference

5010314301699

Land

Skotland

Alkoholprocent (% vol.)

46,8%

Indhold

70 cl

Whisky-type

Single Malt

Highland Park Dark Origins, Single Malt, 70 cl