Amrut Fusion, Single Malt Whisky, 70 cl

Vis stort billede Tilføj
Amrut Fusion, Single Malt Whisky, 70 cl

439,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
I næsen er denne whisky ganske all-round med noter af ren byg, frugt, brun sukker, vanilje og et strejf af blid tørv. Whiskyens smag domineres af appelsin- og vaniljenoter samt et hint af tørv. I eftersmagen mærkes en god balance mellem sødme og krydderier.

Flere detaljer

Mere info
Dette er en meget anerkendt whisky, som i 2010 blev beskrevet som verdens 3 bedste whisky i hele verden i bogen "Whisky Bible". Forfatteren Jim Murray har selv udtalt: "Denne Fusion skaber en kompleksitet af frugt og røg, som jeg aldrig har smagt i en skotsk whisky".Whiskyen er lavet som en fusion mellem whiskyer dyrket i to vidt forskellige geografiske områder, nemlig Himalaya og Skotland. Byggen fra floden af Himalaya og den røgede byg fra Skotland giver denne whisky sin karakteristiske Amrut Fusion-smag.

Amrut Distilleries blev grundlagt tilbage i 1948 og er i dag kendt som et af de største destillerier i branchen. Denne førende position er opnået gennem benyttelse af betroede gamle traditioner fra grundlæggeren samt innovative og teknologiske tiltag fra sønnen, som i dag leder Amrut.
PRODUKTDETALJER
Reference

8901193004122

Land

Indien

Alkoholprocent (% vol.)

50%

Indhold

70 cl

Whisky-type

Single Malt

Amrut Fusion, Single Malt Whisky, 70 cl Amrut