Crystal Head Vodka Aurora, 70 cl

Vis stort billede
Crystal Head Vodka Aurora, 70 cl

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Crystal Head Vodka Aurora i 70 cl krystalkranie-flaske, lavet på kildevand fra Newfoundland i Canada. Ved fremstillingen af Crystal Head Vodka Aurora bliver vodkaen destilleres hele 5 gange, dvs. en gang mere end den almindelige Crystal Head og filtreres hele 7 gange. De sidste 3 filtreringer er gennem Herkimer diamanter, som brydes i New Yorks undergrund. Der anvendes ingen tilsætningsstoffer, hverken glycerol, sukkerarter eller citrusolie.

Selve kranieflasken er også speciel ved Aurora varianten, da der er tilsat metalpulver i glasset for at give den fantastiske farvespil, der minder om nordlysene. Den unikke kranie-flaske symboliserer liv og er en henvisning til en gammel legende om 13 krystalkranier. Det er kunstneren Alexander John, der har stået for designet og flasken er lavet af det eksklusive Bruni Glas fra Milano, Italien.

Bag Crystal Head Vodka står også den kendte canadiske skuespiller Dan Aykroyd, som sammen med Alexander John i 2007 besluttede sig for at skabe en af verdens reneste vodkaer.

PRODUKTDETALJER
Reference

627040411599

Land

Canada

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Crystal Head Vodka Aurora, 70 cl Crystal Head Vodka