Ron Zacapa Solera Centenario 23, Guatemala rom, 70 cl

Vis stort billede
Ron Zacapa Solera Centenario 23, Guatemala rom, 70 cl

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Denne rom er en ganske alsidig rom, som både kan nydes af kvinden som sætter pris på en blød og smagsfyldt drink samt manden der søger en intens og sofistikeret drink. Den her rom vil helt sikkert ændre din opfattelse af hvad rom er. Indeholder en blanding af rom på mellem 6 og 23 års lagring. Leveres i flot gaveæske.

Flere detaljer

Mere info

Byen Zacapa er beliggende i det østlige Guatemala 229 meter over havoverfladen, og den er hjemsted for et rom-producerende firma af højeste kvalitet. Zacapa er en by der er kendt for at være besøgt af mange turister fra verden over, da den ved sin grundlæggelse var mest kendt for sit travle togstop. Ron Zacapa bruger den ekspertviden de har opnået gennem mange år i deres eksklusive rom.

Selvom byen ligge i 229 meters højde ældes Zacapa rom i 2300 meter over havet, hvor temperaturen og iltkoncentrationen er lav, hvilket forsinker ældning af rom. Dette giver mere tid til kombinere den rette aroma og smag. Produktet er en blanding af rom i alderen 6-23 år. Den er aftappet ved 40% alkoholvol.

PRODUKTDETALJER
Reference

7401005004506

Land

Guatemala

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Lagringstid

6-23 år

Ron Zacapa Solera Centenario 23, Guatemala rom, 70 cl Ron Zacapa