Ron Zacapa Centenario XO, 25 år, rom, 70 cl

Ron Zacapa Centenario XO, 25 år, rom, 70 cl Forstør

845,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En blanding af rom lagret i 6-25 år, med en ekstra lagring i franske egetræsfade, der tidligere indeholdte cognac.

En perfekt afbalanceret kombination af sødme, krydderi og frugt. Flot Mahogni-farve med intense røde antydninger. I næsen er den meget åben med et væld af aromaer, der synes at udvikle sig, hver gang man dufter til glasset. En god balance af egetræ, brændt karamel, tør-ristede nødder, marcipan og appelsinskal samt en delikat blomstret note af kaprifolium i baggrunden.

Smagen er fantastisk kompleks med lækker balance mellem sødme, frugt, krydderier alle dæmpet af den ekstra lagring i franske egetræsfade. Leveres i flot gaveæske.

Flere detaljer

Beskrivelse

Byen Zacapa er beliggende i det østlige Guatemala 229 meter over havoverfladen, og den er hjemsted for et rom-producerende firma af højeste kvalitet. Zacapa er en by der er kendt for at være besøgt af mange turister fra verden over, da den ved sin grundlæggelse var mest kendt for sit travle togstop. Ron Zacapa bruger den ekspertviden de har opnået gennem mange år i deres eksklusive rom.

Selvom byen ligge i 229 meters højde ældes Zacapa rom i 2300 meter over havet, hvor temperaturen og iltkoncentrationen er lav, hvilket forsinker ældning af rom. Dette giver mere tid til kombinere den rette aroma og smag.

Varefakta
Reference

7401005004544

Land

Guatemala

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Lagringstid

XO

Ron Zacapa Centenario XO, 25 år, rom, 70 cl Ron Zacapa