Marie Brizard Peach sirup, 70 cl

Vis stort billede
Marie Brizard Peach sirup, 70 cl

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Marie Brizard Peach sirup er lavet med ren rørsukker og naturlig fersken-juice. Marie Brizard Peach sirup er stærkt koncentreret og har en autentisk fersken-smag. Indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. Nyd det med almindelig vand eller danskvand, eller anvend den som en ingrediens i dine cocktails. Alkoholfri.

Flere detaljer

Mere info

Marie Brizard blev etableret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Marie Brizard likører er det naturlige valg for profesionelle i barverdenen pga. de tætte bånd mellem International Bartender's Association (IBA) og Marie Brizard.

Et naturligt produkt baseret på 100% rørsukker og frugtjuice. Sirupperne er perfekte som ingredienser i en cocktail eller blandet med vand som en alkoholfri drink.

Ingredienser: 
Rørsukker, vand, aroma fra koncentrat af frugtjuice, syrningsmiddel citronsyre, Emulgator: E445, farvestof: E160a.Indeholder min. 30% frugtjuice (inkl. 15% fersken, citron)
Importør: Belvédère Scandinavia A/S, www.belvedere.dk

PRODUKTDETALJER
Reference

3041311026928

Land

Frankrig

Indhold

70 cl

Marie Brizard Peach sirup, 70 cl Marie Brizard