Marie Brizard Peach sirup, 70 cl

Vis stort billede
Marie Brizard Peach sirup, 70 cl

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Marie Brizard Peach sirup er lavet med ren rørsukker og naturlig fersken-juice. Marie Brizard Peach sirup er stærkt koncentreret og har en autentisk fersken-smag. Indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. Nyd det med almindelig vand eller danskvand, eller anvend den som en ingrediens i dine cocktails. Alkoholfri.

Flere detaljer

Mere info

Marie Brizard blev etableret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Marie Brizard likører er det naturlige valg for profesionelle i barverdenen pga. de tætte bånd mellem International Bartender's Association (IBA) og Marie Brizard.

Et naturligt produkt baseret på 100% rørsukker og frugtjuice. Sirupperne er perfekte som ingredienser i en cocktail eller blandet med vand som en alkoholfri drink.

Ingredienser: 
Rørsukker, vand, aroma fra koncentrat af frugtjuice, syrningsmiddel citronsyre, Emulgator: E445, farvestof: E160a.Indeholder min. 30% frugtjuice (inkl. 15% fersken, citron)
Importør: Belvédère Scandinavia A/S, www.belvedere.dk

PRODUKTDETALJER
Reference

3041311026928

Land

Frankrig

Indhold

70 cl

Marie Brizard Peach sirup, 70 cl Marie Brizard