Marie Brizard Lime Juice Cordial sirup, 70 cl

Vis stort billede Tilføj
Marie Brizard Lime Juice Cordial sirup, 70 cl

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Marie Brizard Lime Juice Cordial sirup er lavet med ren rørsukker og juice fra limefrugten. Marie Brizard Lime Juice Cordial sirup har en autentisk smag og indeholder ikke konserveringsstoffer. Nyd det med almindelig vand eller danskvand, eller anvend den som en ingrediens i dine cocktails. Alkoholfri.

Flere detaljer

Mere info

Marie Brizard blev etableret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Marie Brizard likører er det naturlige valg for profesionelle i barverdenen pga. de tætte bånd mellem International Bartender's Association (IBA) og Marie Brizard.

Et naturligt produkt baseret på 100% rørsukker og frugtjuice. Sirupperne er perfekte som ingredienser i en cocktail eller blandet med vand som en alkoholfri drink.

Ingredienser: 
Vand, rørsukker, citronsaft fra koncentrat (11,5% heraf 0,5% limejuice), syrningsmiddel citronsyre, naturlig lime-/citronaroma, E202, E224 sulfitter. Tilsat farve E102 (kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne), E133. Indeholder sulfitter.
Importør: Belvédère Scandinavia A/S, www.belvedere.dk

PRODUKTDETALJER
Reference

3041311028342

Land

Frankrig

Indhold

70 cl

Marie Brizard Lime Juice Cordial sirup, 70 cl Marie Brizard