Marie Brizard Grenadine sirup, 70 cl

Vis stort billede
Marie Brizard Grenadine sirup, 70 cl

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Marie Brizard Grenadine sirup er lavet med ren rørsukker og specifikt udvalgt juice fra citron og røde frugter. Marie Brizard Grenadine Sirup byder på en meget koncentreret smag af røde frugter. Indeholder ikke konserveringsmidler. Nyd det med almindelig vand eller danskvand, eller anvend den som en ingrediens i dine cocktails. Alkoholfri.

Flere detaljer

Mere info

Marie Brizard blev etableret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.

Marie Brizard likører er det naturlige valg for profesionelle i barverdenen pga. de tætte bånd mellem International Bartender's Association (IBA) og Marie Brizard.

Et naturligt produkt baseret på 100% rørsukker og frugtjuice. Sirupperne er perfekte som ingredienser i en cocktail eller blandet med vand som en alkoholfri drink.

Ingredienser: 
Rørsukker, vand, citronsaft fra koncentrat, rød frugtsaft fra koncentrat (0,9% solbær, 0,3% hindbær, 0,5% jordbær), grenadine aroma, syrningsmiddel: citronsyre. Tilsat farve E129 (Kan have en negativ indvirkning på børns aktivitet og koncentrationsevne).
Importør: Belvédère Scandinavia A/S, www.belvedere.dk

PRODUKTDETALJER
Reference

3041311026454

Land

Frankrig

Indhold

70 cl

Marie Brizard Grenadine sirup, 70 cl Marie Brizard