Liquore Strega likør

Vis stort billede
Liquore Strega likør

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Liquore Strega har en flot dyb gylden farve. Smagen og duften domineres af enebær. Smagen er desuden fed, rig og cremet.

Flere detaljer

Mere info
Huset ligger i den lille syditalienske by Benevento der har tilhørt Vatikanet i Rom. I 1860 blev byen også et mødested for Giuseppe Alberti, i det han her grundlagde sit firma. Liquore Strega er formentlig Italiens ældste og mest kendte likør. Den originale opskrift med de korrekte blandingsforhold er gået i arv fra generation til generation. Over 70 forskellige aromaer fra urter rundt omkring i hele verden indgår i opskriften. F.eks. benyttes følgende urter: kanel fra Ceylon, peber fra Jamaica og enebær fra Appeniner bjergene. Efter udblødning af de mange urter destilleres miksturen. Destillatet reduceres ned til 40, med sukker, sirup og en lille bitte smule safran. Til sidst lageres destillatet på store træfade.
PRODUKTDETALJER
Reference

8009265010108

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Velegnet til

Liquore Strega kan serveres med en isterning i glasset som ledsager til is-/frugtdesserter eller over selve desserten. Den kan også anvendes som ingrediens i et utal af cocktails.

Liquore Strega likør Strega Alberti