Marzadro Grappa Affinata Chardonnay, 70 cl

Vis stort billede Tilføj
Marzadro Grappa Affinata Chardonnay, 70 cl

499,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 2-4 hverdage
Grappa Affinata Chardonnay fra Marzadro er fremstillet på frisk udvalgt kvas fra Chardonnay-druen med oprindelse i Trentino. Selve processen og destillationen er foretaget med baggrund i den traditionelle Trentino-facon kendetegnet ved en diskontinuerlig damp.

Flere detaljer

Mere info
Fremgangsmåden sikre Marzadro alle de gode egenskaber i druekvaset. Grappaen har efterfølgende under nøje observation lagret i egetræstønder gennem 36 måneder. På den måde opnår grappaen de optimale smagsnuancer samt udvikling af aroma.

Marzadro destilleri er dateret tilbage til 1949 og er beliggende i Brancolino di Nogaredo, i hjertet af Vallagrina, i Trentino. Området er kendt for sit store antal af diverse vinhuse, hvor terrænet er yderst anvendeligt til dyrkning af diverse smagfulde oplevelser. Hovedpersonen og skaberen bag Marzadro var en mand ved navn Attilio Marzadro, der sammen med sin søster Sabina dyrkede jorden på bedste vis. Med deres store passion og respekt for råmaterialer samt selve processen har Marzadros produkter opnået en yderst høj kvalitet og stor smag.
PRODUKTDETALJER
Reference

8004009000070

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

45%

Indhold

70 cl

Marzadro Grappa Affinata Chardonnay, 70 cl Marzadro