Castello Banfi Acquavite di Moscato, Italien

Vis stort billede
Castello Banfi Acquavite di Moscato, Italien

339,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Denne akvavit fremstår helt klar i glasset og udstråler en duft af især fersken og mandel. Den nuancerede smag indeholder noter af tørrede frugter og en behagelig eftersmag, der gør den perfekt egnet som afslutning på et lækkert italiensk måltid.

Flere detaljer

Mere info
Acquavite di Moscato er en af Castello Banfis specialvine: En akvavit fremstillet på 100% Moscato-druer, der plukkes i hånden og dernæst presses og destilleres ved lav temperatur i et vakuum.

Castello Banfi er et familieejet vinhus i Brunello-regionen i Toscana, der siden stiftelsen i 1978 er blevet anerkendt verden over for sin stræben efter perfektion og efter at skabe en renæssance i den italienske vinindustri. Især i lokalområdet Brunello har Castello Banfi medvirket til starten på en ny æra i vinkunsten, hvor huset markerede sig som pionerer ved at plante traditionelt franske druesorter. Siden har Castello Banfi hele tiden været på forkant med udviklingen, og formået at kombinere teknologiske udviklinger med en dyb respekt for traditionen og det lokale terroir og mikroklima, hvorfor vinene konsekvent er af høj kvalitet.Castello Banfis produktion består både af klassiske vine på blandt andet Cabernet-, Chardonnay-, Merlot- og Sangiovese-druer, men omfatter også specialiteter som grappa og akvavit.
PRODUKTDETALJER
Reference

8015674077465

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Velegnet til

Perfekt egnet som afslutning på et lækkert italiensk måltid.

Castello Banfi Acquavite di Moscato, Italien Castello Banfi