Opihr Oriental Spiced London Dry Gin, 70 cl

Vis stort billede
Opihr Oriental Spiced London Dry Gin, 70 cl

319,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Opihr Oriental Spiced Gin byder på Citrus balanceret med de rige, jordagtige aromaer og en anelse krydderi. Opihr er indbegrebet af Orienten med dens intensive og eksotiske smag, der vækker sanserne.

Næse: En rig orientalsk krydret gin med en glat aroma og skarp fornemmelse af citrus. Tydelige noter af spidskommen og kardemomme giver en varm jordiske baggrund afbalanceret med grapefrugt.

Smag: Blød kamfer med sødme og orientalske krydderier der skaber en varm fornemmelse i munden, som bliver hængende, men ikke øger i intensitet. Finish: Lang længde med antydninger af sort peber og krydderi.

Flere detaljer

Mere info
Opihr Oriental Krydret Gin er en ny London Dry Gin naturligt flavored med eksotiske planteekstrater nøje udvalgt af Opihr Master Distiller fra lande langs den historiske krydderi-handelsvej. Opihr Gin er synonym med Orienten, der kombinerer høj kvalitetsgin fra Englands ældste destilleri, med håndplukkede planteekstrakter herunder koriander fra Marokko, sort peber fra Indien og krydret cubeb bær fra Indonesien.
PRODUKTDETALJER
Reference

5712870240114

Land

England

Alkoholprocent (% vol.)

42,5%

Indhold

70 cl

Opihr Oriental Spiced London Dry Gin, 70 cl Opihr