Berkeley Square London Gin, 70 cl

Vis stort billede Tilføj
Berkeley Square London Gin, 70 cl

494,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 2-4 hverdage
Berkeley Square er en tidløs klassiker, der ved, at de vigtigste planteingredienser indhylles i musselin inden de lægges i blød i den destillerede spiritus. Dette medvirker til, at de essentielle olier trænger ud i ginen, og giver en særlig kompleksitet

Flere detaljer

Mere info
Denne London Dry Gin har en fyldig aroma præget af urter og friske nuancer af lime, mens smagen er særdeles blød, med afrundede noter af enebær og et jordagtigt præg. Dette fører til mellemkraftige noter af basilikum og lime, hvorefter en forholdsvis lang finish af peber afslutter smagsoplevelsen.

G&J Greenall blev stiftet i 1761, og har i over 250 år videreført de stolte traditioner ved at fremstille traditionel London Dry Gin efter Greenall-familiens originale opskrift. Firmaet, der er Storbritanniens næststørste gindestilleri, arbejder i dag som dengang ud fra en mission om at blive betragte som verdens førende gineksperter, samt at udnytte evner, arv og ekspertise til at fremstille en original spiritus, der egner sig både til nydelse og afslapning.
PRODUKTDETALJER
Reference

5010296169201

Land

England

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Berkeley Square London Gin, 70 cl G&J Greenall