10 Cane rom, 70 cl

Vis stort billede Tilføj
10 Cane rom, 70 cl

354,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Aromaen er af friske vanilje bønner, crème brulee og bagte krydderrier, som har en kompleks blanding af karamel og toffee noter med karamelliserede æbler. Smager af afbalanceret med smidig smøragtig tekstur, med en antydning af kanel og vanilje, som opnår en perfekt harmoni. Til sidst er den vedvarende finis af bagte æbler og vanilje note.

Flere detaljer

Mere info
10 Cane er lavet af håndskåret, specielt udvalgt sukkerrør, som destillatet fra det frisk presset sukkerrør. Efter destillation lagres 10 Cane i et år på fransk egetræsfade. Til sidst bliver sukkerrøret blandes med et strejf af ekstra gammel Trinidad rom, som giver kompleksitet og alsidighed. Denne fremstilling har givet flasken en behagelig gylden farve med en lys karamel nuance.

I 2005 besluttede Moët Hennessy at skabe den smukkeste rum. De slog sig ned på Trinidad, som producerer sukkerrør af højeste kvalitet. Disse sukkerrør er blevet brugt i produktionen af 10 Cane. 10 Cane bliver også tilført ekstra gammel rom, som giver 10 can en dejlig fylde og en tilpas sødme. Destillationen bliver overset af en ekspert i destillation fra Moët Hennessy. 10 Cane flaskens design er specielt, da det har sænket Moët Hennessys forbrug af naturens ressourcer.
PRODUKTDETALJER
Reference

8885004500013

Land

Trinidad

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl