NB Gin, 70 cl

NB Gin, 70 cl Forstør

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

NB Gin har for nylig vundet "World’s Best London Dry Gin" ved World Drinks Awards 2015, så dette er en gin, du ikke skal snyde dig selv for at prøve. Smagen er klassisk men af moderne karakter. NB Gin er lys og frisk med subtile noter af citrus og en klar fornemmelse af enebær.

NB Gin er produceret af Vivienne og hendes mand Steve Muir i deres eget mikro-destilleri i North Berwick, East Lothian, Skotland. Den er lavet af ren britisk kornbrændevin og en kombination af otte planteekstrakter, som alle er blevet omhyggeligt udvalgt til at producere en glat og balanceret smag, som ikke er alt for kompliceret. NB Gin drikkes fint som den er eller med isterninger, evt. blandet med en kvalitetstonic eller også gerne i en klassisk cocktail.

Flere detaljer

Beskrivelse

Siden lanceringen i oktober 2013 har der været overvældende efterspørgsel efter den nye gin. Det er nu på lager i en lang liste af high-end hoteller, barer, butikker og restauranter i Storbritannien. Salget går også godt i udlandet i f.eks. Spanien, Tyskland og Danmark. Også USA har fået interesse for den nye gin. Senest var NB Gin med i Vogues prestigefyldte udgave: ”Christmas Feast”.

NB Gin blev hædret med en sølvmedalje i Micro Distillery kategorien på Gin Masters 2014 kun ni måneder efter lanceringen. Konkurrencen køres af magasinet ”The Spirits Business”, og formålet er at finde og belønne de bedste mærker. Mærkerne bliver bedømt af et panel af førende spiritus-specialister i en blindsmagning. NB Gin var én af kun ni, der vandt en pris i Micro Distillery kategorien og den eneste skotske gin. Produkterne i denne kategori er blevet beskrevet af dommerne som "nogle af de mest indsigtsfulde og spændende i hele konkurrencen".

I november 2014 vandt NB Gin også prisen for "mest innovative nye produkt" på den årlige ”East Lothian Food & Drink Awards”. Og sidst men ikke mindst har den i marts 2015 vundet prisen: "World’s Best London Dry Gin" ved World Drinks Awards.

Varefakta
Reference

680569852182

Land

Skotland

Alkoholprocent (% vol.)

42%

Indhold

70 cl

Anmeldelser

"World’s Best London Dry Gin": The World Drinks Awards 2015