Hennessy VS cognac, 70 cl

Vis stort billede
Hennessy VS cognac, 70 cl

276,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Hennessy V.S er en fremragende blanding af mere end 40 forskellige eaux-de-vie, omhyggeligt udvalgte fra de førende dyrkningsområder i Cognac-regionen og valgt på baggrund af deres livlige kvaliteter. Hennessy V.S er en fed men harmonisk blanding, der vækker minder om stærke krydderier og frugtsmage, fremhævet af frugtige noter samt delikate nuancer af vanilje. Hennessy V.S er blød og kompleks og symbolet på fed cognac, værdsat for sine elegante og livlige noter.

Flere detaljer

Mere info

Serveringsforslag: Hennessy V.S kan nydes på flere måde, fx rent, "on the rocks", eller i klassiske cocktails såsom Hennessy Paris, Hennessy Shanghai og Hennessy Miami.

I 1865 var Maurice Hennessy, grundlæggeren Richard Hennessys oldesøn, den første til systematisk at klassificere cognac. Inspireret af et dekorativt stjernesymbol i sit kontorvindue, gav han et varierende antal stjerner for at betegne de forskellige kvaliteter. Således blev the House of Hennessys første Three Star cognacer født, bedre kendt som V.S (Very Special). Bedømmelsessystemet blev hurtigt taget i brug af resten af branchen. Cognacerne bringes til modenhed i nye Limousin French egetræsfade, der giver styrken fra deres første tanniner og afføder en fed aromatisk cognac.

PRODUKTDETALJER
Reference

3245995960015

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Hennessy VS cognac, 70 cl Hennessy