Shatler's Cocktails Long Iceland Iced Tea

Shatler's Cocktails Long Iceland Iced Tea Forstør

24,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Long Iceland Iced Tea fra Shatler's Cocktails.

Hvis du vil nyde den perfekte cocktail, behøver du ikke at gå i byen længere. Med de første "ready2serve"-cocktails i professionel kvalitet, kan du nu nyde cocktails bekvemt derhjemme: F.eks. til fødselsdage, spontane fester med venner, afslappende aftener på terrasse, foran pejsen eller til at grille og ”"”chille"”.

Flere detaljer

Beskrivelse

Shatler's sortiment byder på populære drinks både med og uden alkohol, der kan blandes direkte i glasset og uden konserveringsmidler. 

Super nemt og hurtigt: Læg knust is i et glas, ryst Shatlers dåsen, hæld cocktail i glasset og rør rundt. Lynhurtig klar til din nydelse. Shatler's er udviklet af bartendere og gør verdens mest populære, klassiske cocktails enkle og nemme at lave. 

Se her på Youtube hvor nemt det er at lave den perfekte cocktail med Shatler'sLink til video på Youtube (åbner i nyt vindue)

Ingredienser: Alkoholholdige blandede drikke med 24% vodka, 14% appelsin og passionsfrugt juice koncentrat, fersken likør 10%, 5% grenadine (granatæble sirup), med farvestof E122, E150d. (200 ml CartoCan)

Varefakta
Reference

4260129150161

Alkoholprocent (% vol.)

11,8%

Indhold

200 ml

Shatler's Cocktails Long Iceland Iced Tea Shatler's Cocktails