Shatler's Cocktails Havana Juicer

Vis stort billede Tilføj
Shatler's Cocktails Havana Juicer

19,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Havana Juicer fra Shatler's Cocktails, alkoholfri. 

Hvis du vil nyde den perfekte cocktail, behøver du ikke at gå i byen længere. Med de første "ready2serve"-cocktails i professionel kvalitet, kan du nu nyde cocktails bekvemt derhjemme: F.eks. til fødselsdage, spontane fester med venner, afslappende aftener på terrasse, foran pejsen eller til at grille og ”"”chille"”.

Flere detaljer

Mere info

Shatler's sortiment byder på populære drinks både med og uden alkohol, der kan blandes direkte i glasset og uden konserveringsmidler. 

Super nemt og hurtigt: Læg knust is i et glas, ryst Shatlers dåsen, hæld cocktail i glasset og rør rundt. Lynhurtig klar til din nydelse. Shatler's er udviklet af bartendere og gør verdens mest populære, klassiske cocktails enkle og nemme at lave. 

Se her på Youtube hvor nemt det er at lave den perfekte cocktail med Shatler'sLink til video på Youtube (åbner i nyt vindue)

Ingredienser: Frugtdrik med frugt indhold min. 60%. med vand, passionsfrugt, appelsin og citronsaft koncentrat, fersken, cassis og grenadine sirup (sukker, vand, fersken og solbær juice koncentrat, citronsyre citronsyre, smagsstoffer, frugt og vanilje ekstrakter, farvestoffer E150d, E163 og E122, aroma, E122: kan påvirke aktiviteten og opmærksomhed hos børn. (200 ml CartoCan)

PRODUKTDETALJER
Reference

4260129150536

Alkoholprocent (% vol.)

0%

Indhold

200 ml

Shatler's Cocktails Havana Juicer Shatler's Cocktails