Domaine du Coquerel Calvados Coquerel Fine, 70 cl

Vis stort billede
Domaine du Coquerel Calvados Coquerel Fine, 70 cl

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Calvados Fine produceres ved knuse æbler og presser dem til æblejuice, som igennem en naturlig gæringsproces omdannes til cider og derefter destilleres til Calvados. Calvados destilleres igennem en kontinuerlig destillation og lagres i minimum 2 år på små egetræsfade. Der går ca. 6 kilo æbler til 70 cl Calvados Coquerel Fine.

Flere detaljer

Mere info
Domaine du Coquerel blev grundlagt af René Gilbert i 1937 og er beliggende i Milly i hjertet af de tre regioner: Normandiet, Bretagne og Maine. Calvados Fine produceres ved at man først skyller æblerne, knuser dem og dernæst presser dem til æblejuice. Så sættes en naturlig gæringsproces i gang i kraft af de gærceller frugten indeholder og æblejuicen gæres i adskillige måneder på store gæringsfade. Når gæringen stopper er æblejuicen blevet omdannet til Cider, som derefter destilleres til Calvados. Calvados Coquerel Fine destilleres på følgende måde: kontinuerlig destillation og derefter bliver destillatet så lagret i minimum 2 år på små egetræsfade, inden det tappes på flasker.
PRODUKTDETALJER
Reference

3255741010390

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

70 cl

Velegnet til

Calvados Coquerel Fine nydes ved stuetemperatur, og virker perfekt som en apéritif før maden med appelsinjuice on the rocks eller med tonic vand. Kan også serveres sammen med en kop kaffe eller som en del af en cocktail.

Domaine du Coquerel Calvados Coquerel Fine, 70 cl Domaine du Coquerel