Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Filippa, 35 cl

Vis stort billede Tilføj
Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Filippa, 35 cl

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere
Denne Ædle Frugtbrændevin er brændt på danske Filippa-æbler, der giver brændevinen en intens aroma af æbler. Smagen bærer tydeligt præg af Filippa-æblets, der er sødt men med karakteristiske syrlige nuancer.

Flere detaljer

Mere info
En enkelt flaske af brændevinen indeholder over 4 kg æbler, men ingen andre tilsætninger ud over gær. Den Ædle Frugtbrændevin bør serveres ved stuetemperatur eller lige under, og skal have lov at ånde i glasset. Brændevinen kan eksempelvis serveres som aperitif eller som avec til kaffen. Flasken opbevares stående for at undgå, at brændevinen tager smag fra proppen.

Enghaven er et forholdsvis nyt brænderi, der blev stiftet i 2007, og som efter eget udsagn er blandt de første danske brænderier, der fremstiller brændevin af typen Eau de Vie. Brænderiet, der er placeret i Mellerup ved Randers, gør en ære ud af at bruge egne råvarer, herunder æbler fra Enghavens egne æbletræer, der blandt andet tæller sorter som Elshof og Filippa. Brændevinene er i centrum for Enghavens sortiment, der dog også omfatter dessertvine og æblemost.
PRODUKTDETALJER
Reference

5701706013893

Land

Danmark

Alkoholprocent (% vol.)

40%

Indhold

35 cl

Velegnet til

Brændevinen kan eksempelvis serveres som aperitif eller som avec til kaffen.

Brænderiet Enghaven, Ædel Frugtbrændevin, Filippa, 35 cl Brænderiet Enghaven