Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g

Vis stort billede
Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g

39,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En ægte italiensk pasta torgiglioni lavet af durumhvede dyrket økologisk. Pastaen fremstilles ved traditionelle metoder, hvor omhyggeligt udvalgte kerner tørres ved lav temperatur. Kog i rigeligt vand i 14 minutter. En liter vand pr 100 g pasta.

Flere detaljer

Mere info

La Motticella er en italiensk bopæl, som var et gammelt hvilested på vejen mellem Lucera og Hvar. Paolo Petrillis farfar købte gården i begyndelsen af 1900'erne. I dag er Motticella en voksende virksomhed, der dyrker hvede, hø, tomater, peberfrugter, rødbeder, vindruer og oliven. Produkterne er blevet dyrket ved hjælp af økologiske metoder siden 1988 og alle plukket i hånden i stedet for af maskinen, som er sjælden i dagens industri. Virksomheden går den traditionelle rute, ligesom generationer af landmænd har gjort før dem. Alt for at producere helt naturlige produkter af høj kvalitet.

Ingredienser:
Økologisk hvede af typen Saragolla, Hathor og Trez varianter, dyrket på Paolo Petrillis landbrug i Lucera og derefter malet på Mollni di Vita møllen. Indeholder hvede, gluten.

Produceret af Paolo Petrilli af Pastificio Sorrentino.

PRODUKTDETALJER
Reference

8051084370345

Land

Italien

Indhold

500 g

Kvaliteter

Økologisk

Paolo Petrilli Tortiglioni Pasta, 500g La Moticella