A L'Olivier Sherry Eddike, 250 ml

Vis stort billede
A L'Olivier Sherry Eddike, 250 ml

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Sherryeddike PGI udvalgt af A L Olivier ved Nice i Frankrig. Sherryeddiken kommer fra Jerez de Frontera i Spanien. Den er lavet ud fra en blanding af Oloroso sherry og rødvin. Eddiken har lagret på tønder efter solera metoden, hvor en yngre vin blandes med en ældre vin i rejsen gennem tønderne. Smag: Det er en ualmindelig lækker eddike. Dyb og mørk, mild og frugtagtig med et tvist af modne druer, abrikoser og røde bær.

Anvendelse: Over kalvelever, stegt svinekød, sammen med stegt and og appelsin, i en svampestuvning, over ananas eller appelsin. En dessert vinder ved at få et par dråber over, f.eks. en vaniljeis eller ferskner. Til dressing: Fantastisk i en olie/ eddike dressing eller over friske figner. Passer sammen med en ren ekstra jomfruolivenolie eller en sesamolie.

Flere detaljer

Mere info
A L'Olivier har eksisteret som butik i Marais kvarteret i Paris siden 1822. I dag har virksomheden en fabrik i nærheden af Nice, hvor der produceres kvalitetsolier. A L'Olivier har i dag et stort udvalg af kvalitetsvarer inden for olier, oliven, eddiker mv.

Ingredienser:
Sherry vineddike. Indeholder sulfitter.
Importør: www.franske.dk
PRODUKTDETALJER
Reference

3330146500353

Land

Italien

Indhold

250 ml

A L'Olivier Sherry Eddike, 250 ml A L'Olivier