A L'Olivier Eddike med Citron og Grapefrugt, 200 ml

Vis stort billede
A L'Olivier Eddike med Citron og Grapefrugt, 200 ml

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Citron og grapefrugteddike fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Fabrikken fremstiller en række lækre vineddiker med frugtpulp. De kan bl.a. bruges til salater med lidt olie, hældes over en ret eller til at deglasere med under stegningen. Denne frugteddike indeholder bl.a. mere end 40% frugtpulp og vineddiken har en forfriskende smag.

Anvendelse: Til at deglasere fisk eller kylling. Til dressing: over varm eller kold fisk sammen med salat. Passer sammen med en ren ekstra jomfruolivenolie, basilikum olivenolie eller en olivenolie med chili.

Flere detaljer

Mere info
A L'Olivier har eksisteret som butik i Marais kvarteret i Paris siden 1822. I dag har virksomheden en fabrik i nærheden af Nice, hvor der produceres kvalitetsolier. A L'Olivier har i dag et stort udvalg af kvalitetsvarer inden for olier, oliven, eddiker mv.

Ingredienser:
Alkohol eddike 43%, citrusfrugt pulp 40% (citronsaft pulp 14,4%, saft og pulp af pink grapefrugt 10,8%, appelsinjuice og orange pulp fra koncentrat 10,8%, sukker, antioxidant: citronsyre), melis, æble pektin.
Importør: www.franske.dk
PRODUKTDETALJER
Reference

3330148400149

Land

Frankrig

Indhold

200 ml

A L'Olivier Eddike med Citron og Grapefrugt, 200 ml A L'Olivier