Mill & Mortar Marcona mandler og tørrede Tranebær, 130 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Marcona mandler og tørrede Tranebær, 130 g

52,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fungerer fint som fyld i glögg baseret på Mill & Mortar's Golden og Ruby. Eller bare som en sund snack på farten, i madpakken eller til drinks. Ser flot ud i et glögg glas og er en tiltrængt fornyelse fra de tørre mandelsplitter og rosiner. En skefuld i hvert glas før servering. Man kan evt. marinere mandler og bær i alkohol, som rom, snaps eller portvin. Lad aldrig fyldet varme med glöggen, det bliver det blødt og smattet af og tranebærrene har en naturlig bitterhed, som ikke skal sætte sig glöggen.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Marcona mandler økologiske 50%, tørrede tranebær (tranebær, rørsukker, solsikkeolie) 50%. Bittermandler kan forekomme. Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Ikke i direkte sollys.
DK-ØKO-100 EU Jordbrug

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1390 kJ
333,6 kcal
Fedt: 25,4 g
heraf mættede fedtsyrer: 1,8 g
Kulhydrat: 46,7 g
heraf sukkerarter: 31,5 g
Protein: 10,7 g
Salt: 0,5 g
   Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175122135

Indhold

130 g

Mill & Mortar Marcona mandler og tørrede Tranebær, 130 g Mill & Mortar