Mill & Mortar Ruby glöggsirup, 35 cl

Vis stort billede
Mill & Mortar Ruby glöggsirup, 35 cl

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ruby sirup er kogt ind på kanelstænger, kardemommefrø, hel ingefær og sort peber, som kombineres med nelliker, muskatblomme og tørrede skiver af ananas, som tilfører en let frugtig aroma. 1 flaske Ruby sirup rækker til at blande med 2 fl. rødvin á 75 cl eller en tilsvarende mængde saft.

Flere detaljer

Mere info

Server Ruby glögg med det traditionelle fyld af mandler og rosiner, opblødt i portvin eller anden alkohol eller prøv med frisk ananas for en lidt friskere udgave. RUBY sirup blandes i vinen og varmes forsigtigt op, det må ikke koge. Smag varsomt til med spiritus og evt. sukker undervejs.

Læg ved samme lejlighed rosiner og mandler i blød i rød portvin eller lign. Ruby glögg kan sagtens laves i forvejen og varmes forsigtigt op før brug. Alkoholstyrken kan nedsættes ved at erstatte rødvin helt eller delvist med solbær-, drue- eller hyldebærsaft– og den kan forøges ved at tilsætte rød portvin (især), snaps, rom, vodka eller cognac.

Husk, at når du tilsætter alkohol, så skal smagen kun akkurat kun lige kunne anes, den skal ikke dominere. Til gengæld får du en lækker fyldig og lidt federe smag, der står godt til fyldet.

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Vand, sukker, hyldebær koncentrat, udtræk af: ingefær*, Sri Lanka Kanel*, allehånde*, pomerans-skal*, kardemomme*, nelliker*. Konserveringsmiddel kaliumsorbat (E202). *= Økologisk
Opbevares køligt og ude af direkte sollys. Krydderistøv kan samle sig i bunden af flasken.
DK-ØKO-100 Ikke-EU Jordbrug

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1368 kJ
328 kcal
Fedt: 4,3 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrat: 76 g
heraf sukkerarter: 76 g
Protein: 0,1 g
Salt: 0,5 g
   Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175123088

Indhold

35 cl

Mill & Mortar Ruby glöggsirup, 35 cl Mill & Mortar