Mill & Mortar Golden glöggsirup, 35 cl

Vis stort billede Tilføj
Mill & Mortar Golden glöggsirup, 35 cl

79,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Golden sirup er kogt ind på kanelstænger, kardemommefrø, hel ingefær, hvid peber er kombineret med citrongræs, hel vanilje og stjerneanis. Dette giver en elegant og harmonisk krydring, hvor alle krydderierne kommer til deres ret med det lette strejf af lakrids fra stjerneanis, som det mest fremherskende. Golden er suveræn til kombinationen af hvidvin og hvid portvin, men er også ideel til alkoholfri glögg, baseret på cider, hyldeblomst- eller æblesaft.

Flere detaljer

Mere info

1 fl. Golden sirup rækker til 2 fl. hvidvin á 75cl. Server Golden glögg med tørrede tranebær og tynde strimler af citron, opblødt i hvid portvin.

Kan også drikkes afkølet med isterninger og citronmelisse eller en skive citron eller lime. Varm vinen langsomt op i en større gryde, det må aldrig koge. Tilsæt Golden sirup og smag evt. til med sukker undervejs. Golden glögg kan sagtens laves i forvejen og varmes forsigtigt op før brug.

Alkoholstyrken kan nedsættes ved at erstatte hvidvin helt eller delvist med saft – og den kan forøges ved at tilsætte rom, hvid portvin eller calvados. Husk at når du tilsætter alkohol, så skal smagen kun akkurat kun lige kunne anes, den skal ikke dominere. Til gengæld får du en lækker fyldig og lidt federe smag, der står godt til fyldet.

Servering og fyld
Server gerne i glas eller bowle, så den flotte gyldne farve kan ses. Et par strimler af citronskal i hvert glas eller en skefuld tørrede abrikoser eller tranebær, blødt op i calvados og hvid portvin. Eller en frisk skive pigeon æble.MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Vand, sukker, æblemostkoncentrat, udtræk/ekstrakt af: ingefær*, stjerneanis*, Sri Lanka Kanel*, allehånde*, vanilje*, kardemomme*, citrongræs*, Konserveringsmiddel kaliumsorbat (E202). *= Økologisk
Opbevares køligt og ude af direkte sollys. Krydderistøv kan samle sig i bunden af flasken.
DK-ØKO-100 Ikke-EU Jordbrug

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 1281 kJ
307 kcal
Fedt: 0,2 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 75 g
heraf sukkerarter: 74 g
Protein: 0,9 g
Salt: 0,1 g
   Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175123095

Indhold

35 cl

Mill & Mortar Golden glöggsirup, 35 cl Mill & Mortar