Mill & Mortar Sre Ambel, dry ripe, 50 g

Vis stort billede Tilføj
Mill & Mortar Sre Ambel, dry ripe, 50 g

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne eksklusive og sjældne variant laves kun i en ganske lille sortering. Bærrene høstes når bærrene er røde og fuldt modnede, hvilket giver de æteriske olier og piperinen i skal og kerne mulighed for at udvikle sig fuldt. Eucalyptus aromaen er udtalt og smagen er sødligstærk. De store peberbær har en svagt rødlig undertone, der minder om Cambodias røde jord. Den er uovertruffen direkte på maden og til wok-, gryde- og simreretter, dvs. al mad, hvor ingredienserne skal tage smag af hinanden.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
peberbær
Oprindelse: Cambodia

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175111054

Indhold

50 g

Mill & Mortar Sre Ambel, dry ripe, 50 g Mill & Mortar