Mill & Mortar Sort Peber, hel, økologisk, 50 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Sort Peber, hel, økologisk, 50 g

44,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Kraftfulde og solmætte peberkorn fra de srilankanske skovhaver. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier købes i Sri Lanka, hvor Mill & Mortar samarbejder med små produktionskooperativer og hvor jorden dyrkes økologisk og bæredygtigt af de små bønder. De økologiske sorte og hvide peber stammer fra området omkring Thysmada i det centrale Sri Lanka.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Sort hel peber
DK-ØKO-100 Sri Lanka Jordbrug

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175122593

Indhold

50 g

Kvaliteter

Økologisk

Mill & Mortar Sort Peber, hel, økologisk, 50 g Mill & Mortar