Mill & Mortar Kværnsalt, 150 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Kværnsalt, 150 g
  • Mill & Mortar Kværnsalt, 150 g

36,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

En skøn grov salt til kværnen fra de underjordiske saltkilder i spanske Villena. Saltlagen hentes op fra jordens indre og krystalliserer i store saltdamme i solen og den varme vind, hvorefter den males til en ensartet kornstørrelse. Saltet er ved udvinding helt uberørt og rent og indeholder de oprindelige mineraler og sporstoffer.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Salt (NaCl)
Oprindelse: Spanien

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175199052

Indhold

150 g

Mill & Mortar Kværnsalt, 150 g Mill & Mortar