Mill & Mortar Røget HOT Paprika - Refill, 100 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Røget HOT Paprika - Refill, 100 g

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Stærk paprika med tydelige røgnoter, da tørringen af peberfrugterne foregår over egetræsbål i de såkaldte ”secaderos”, røgningshuse, bygget direkte på markerne. Røget Paprika anvendes i en lang række retter som drys eller i marinader, dressinger eller tilsættes retter, hvor der ønskes et touch af røg. Fungerer også fantastisk som naturlig smagsforstærker i gryderetter.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
røget paprika
Oprindelse: Spanien

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175122630

Indhold

100 g

Mill & Mortar Røget HOT Paprika - Refill, 100 g Mill & Mortar