Mill & Mortar Salade de Mer, 100 g

Vis stort billede Tilføj
Mill & Mortar Salade de Mer, 100 g

45,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

SALADE DE MER er inspireret af de japanske Furikakeblandinger, som er forskellige krydder og kornblandinger, der drysses over ris. Salade de Mer kan anvendes i stedet for salt, da såvel sesam og tang har deres egen naturlige salthed. Er også fantastisk på rå og stegt fisk, drysset med let hånd over en salt eller på et kogt æg. Brug den som alternativ panering.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Sort og hvid ristet sesam* (85%), 3 slags tang: Nori, dulse og havsalat (15%). *= Økologisk
Oprindelse: EU/NON-EU

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175155133

Indhold

100 g

Mill & Mortar Salade de Mer, 100 g Mill & Mortar