Mill & Mortar Citrongræs, økologisk, 20 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Citrongræs, økologisk, 20 g

45,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Så er de første krydderurter fra Sri Lanka kommet hjem. CITRONGRÆS er en herlig urt, der giver en skøn aroma og smag til asiatiske supper, marinader og et utal af karryretter fra særlig det thailandske køkken. Kan også bruges til at give aroma til grillning ved, eksempelvis at rulle tynde kødskiver om citrongræs og derefter grille. Eller bare til te. Vi bruger den nederste, hvide del af citrongræs sivet, da der her er det største olieindhold, også i den tørrede variant.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Citrongræs i stilke.
DK-ØKO-100 ikke EU Jordbrug

Producent:
Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175155119

Indhold

20 g

Kvaliteter

Økologisk

Mill & Mortar Citrongræs, økologisk, 20 g Mill & Mortar