Mill & Mortar Sweet Sue BBQ, økologisk, 50 g

Vis stort billede Tilføj
Mill & Mortar Sweet Sue BBQ, økologisk, 50 g

47,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

SWEET SUE’S BBQ er inspireret af sydstaternes BBQ traditioner og kombinerer krydring fra paprika, fennikel, koriander og en håndfuld blandede krydderurter, styrke fra sort peber, og sødme fra granuleret vanilje. Brug den som rub på alle dine yndlingsstykker til grillen eller bland en marinade med tomat, farin, salt og eddike til autentiske BBQ Ribs, kylling eller en svinemørbrad. Marinaden kan også anvendes som kold sauce eller krydderketchup.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Paprika, fennikelfrø, sort, peber, koriander, vanilje, rosmarin, sar, oregano, timian, basilikum.
DK-ØKO-100 EU/Ikke EU Jordbrug

Producent:
Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175131069

Indhold

50 g

Kvaliteter

Økologisk

Mill & Mortar Sweet Sue BBQ, økologisk, 50 g Mill & Mortar