Mill & Mortar Ras el Hanout, økologisk, 55 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Ras el Hanout, økologisk, 55 g

47,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-3 hverdage

RAS EL HANOUT betyder ”krydderihandlerens hoved” og findes i ligeså mange versioner i Mellemøsten, som karry findes i den fjerne orient. Her med noter af muskat, kanel og varme krydderier med sødme fra rosenblade og lavendel-blomst. Bruges på lam eller kylling, i couscous, taginer eller andre gryderetter. En vidunderlig blanding.

Flere detaljer

Mere info

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Gurkemeje, muskatnød, kanel, sort peber, fennikelfrø, nelliker, chili,laurbærblade, ingefær, rosenblade, lavendelblomst.
DK-ØKO-100 EU/Ikke EU Jordbrug

Producent:
Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175131113

Indhold

55 g

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Lækker til lam, couscous og kylling.

Mill & Mortar Ras el Hanout, økologisk, 55 g Mill & Mortar