Mill & Mortar Grøn Dukkah, økologisk, 75 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Grøn Dukkah, økologisk, 75 g

45,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-3 hverdage

En eventyrlig blanding af ristede mandler, grøn pistacie og grøn fennikel. En delikat tapas eller en alternativ snack, der nydes med godt brød, dyppet i Dukkah olie. Brug også Dukkah som sprødt knas på salater, til panering eller til frisk ost. Dukkah kombinerer på udsøgt vis Mill & Mortar’s to kerneprodukter, nemlig krydderier og mandler. Vi har udviklet vores egne Dukkah’er med inspiration fra den simple, men velsmagende blanding, som beduinerne medbragte som proviant på deres handelskaravaner gennem Sahara.

Flere detaljer

Mere info

Grundingredienserne til Dukkah nødder, krydderier, salt og sukker, produkter, man altid havde med – og sammen med olie, vand og mel var grunden lagt til en velsmagende og proteinrig snack, hvor brød dyppes i olie og Dukkah. Helt enkelt. Med Mill & Mortar's Dukkah'er og Dukkah Olie af ristet sesam, kan du nemt og hurtigt anrette en superlækker og alternativ tapas. Køb blot lækkert brød, grønsager eller æg og anret i små skåle, gerne flere sæt, så alle kan komme til. Dyp, dyp og haps! Det er et sikkert hit hos børn og voksne året rundt.

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Ristede mandler, pistacienødder, sort ristet sesam, grøn fennikel, sukker, salt.
DK-ØKO-100 EU/Ikke EU Jordbrug

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 2261 kJ
543 kcal
Fedt: 43 g
heraf mættede fedtsyrer: 3,6 g
Kulhydrat: 20 g
heraf sukkerarter: 4 g
Protein: 19,3 g
Salt: 4 g
   


Producent:
Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175144120

Indhold

75 g

Kvaliteter

Økologisk

Mill & Mortar Grøn Dukkah, økologisk, 75 g Mill & Mortar