Mill & Mortar Colombo Curry, øko – Refill, 100 g

Mill & Mortar Colombo Curry, øko – Refill, 100 g Forstør

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Refill pose til vores populære Colombo Curry. COLOMBO CURRY har en superflot farve og en stærkt aromatisk smag. Colombo curry fulgte med Sri Lankanerne til Caribien og blev tilpasset de caribiske råvarer. Kan bruges i alle de klassike danske retter hvor karry indgår, men er også skøn til fisk med frisk lime og ingefær, til en dipsauce eller til retter med kokosmælk.

Flere detaljer

Beskrivelse

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Koriander, gurkemeje, sennepsfrø, fennikelfrø, bukkehornsfrø, spidskommen, ingefær, sort peber.
DK-ØKO-100 Ikke EU Jordbrug

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

Varefakta
Reference

5710175131519

Indhold

100 g

Kvaliteter

Økologisk

Mill & Mortar Colombo Curry, øko – Refill, 100 g Mill & Mortar