Pukka Peppermint & Licorice, økologisk te, 20 breve

Vis stort billede
Pukka Peppermint & Licorice, økologisk te, 20 breve

43,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Pukka Peppermint & Licorice te blev oprindeligt skabt for at fejre deres 10 års jubilæum og sætte fokus på det arbejde, de udfører for at støtte naturen og bæredygtige projekter i hele verden. Indholdet af pebermynte bidrager med en frisk smag og FairWild lakridsrod med en naturlig sødme. Nu kan du både nyde den skønne te og tanken om, at du samtidig er med til at skabe en bedre verden! Du kan læse mere om FairWild certificeringen her: www.fairwild.org

Flere detaljer

Mere info

Pukka´s økologiske urteteer, er sammensat af den engelske urte-terapeut Sebastian Pole og er en ren nydelse for både krop & sjæl. Hver te har sin unikke egenskab og er inspireret af den 5000 år gamle videnskab “Ayurveda”, som også kaldes “the art of living wisely”. Teerne har vundet guld medaljer for deres smag ved the Great Taste Awards. De er unikke, smagfulde og 100% økologiske. Fri for konservering, duft og aromastoffer.

Tilberedning: Hæld frisk kogt vand over tebrevet og lad teen trække i min. 5 min.

Ingredienser:
Pebermynte blade* (60%), lakridsrod* (40%). (*Økokologisk dyrket) Urteteer er naturligt fri for koffein. 100% økologisk og etisk handlet. Indeholder lakrids - personer, der lider af forhøjet blodtryk, bør undgå for stort indtag.

PRODUKTDETALJER
Reference

5060229011107

Kvaliteter

Økologisk

Tetype

Urtete

Pukka Peppermint & Licorice, økologisk te, 20 breve Pukka