Mill & Mortar Sri Lanka Chai, økologisk, 38 g

Vis stort billede
Mill & Mortar Sri Lanka Chai, økologisk, 38 g

47,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Chai er krydret te og kan fås i utallige variationer i mange forskellige lande. Mill & Mortar’s chai er baseret på klassiske Sri Lankanske krydderier og te ceylonkanel, nelliker, ingefær og kardemomme iblandet sort te, naturligvis også fra Sri Lanka. 35 g chai og et lille brev med hel kardemomme til servering.

Flere detaljer

Mere info

Opskrift på Sri Lanka Chai (1 stor kop)
1 tsk. Sri Lanka Chai
2,5 dl kogende vand
Mælk efter smag
Sukker, honning eller sirup

Instant: Hæld kogende vant over krydderierne, gerne i et teæg eller filter ,og lad det trække i et par minutter. Si krydderierne fra og smag til med varm mælk og sukker.

Traditionel og mere kraftig smag: Bring vand og krydderier i kog og lad dem simre under låg i 10 minutter. Tilsæt mælk og smag til med sukker, mens Chai’en langsomt varmes op igen, dog uden at koge. Server varm i en kop med et kardemommefrø i hver kop eller iskold i et højt glas med isterninger, flødeis eller limeskiver.

MILL & MORTAR er et danskejet brand, der i løbet af ganske få år har slået sig fast som førende importør af økologiske kvalitetskrydderier og snackmandler.

Mill & Mortar er drevet af at finde den ægte og sofistikerede smag fra rødder, frø, bark, blomster og urter. Den passion deler vi med vores enestående producenter, som dyrker, høster og behandler krydderierne i respekt for råvaren og jordens ressourcer. Vi håndpakker alle vores krydderier i en eksklusiv lystæt emballage, som bevarer den gode smag og aroma.

....til alle os, som sætter pris på, at maden både dufter og smager af de forunderlige aromastoffer, der igennem århundreder har vækket vores sanser med deres magiske kraft.

Ingredienser:
Økologisk knust kanel, nellike, ingefær, kardemomme, og sort OP te. I separat pose: Hel økologisk kardemomme. Fra skovhavehøst i Sri Lanka.
DK-ØKO-100 Ikke-EU Jordbrug

Producent: Mill & Mortar Trading Company, Blokken 67, 3460 Birkerød, tlf. +45 29696910, www.millmortar.com

PRODUKTDETALJER
Reference

5710175122050

Indhold

38 g

Kvaliteter

Økologisk

Tetype

Sort te

Mill & Mortar Sri Lanka Chai, økologisk, 38 g Mill & Mortar