Bunnahabhain Toiteach, Single Malt Whisky, 70 cl

Toiteach har en let røget duft, der dog også afspejler en prikkende styrke, mens smagen varmer med noter af sød frugt og pebernuancer. Til sidst kommer en finish til udtryk, der med sin gode længde og behagelige eftersmag afslutter denne whiskyoplevelse på bedste vis. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
550 kr.
Bestillingsvare: Afsendes om 3-4 hverdage

Beskrivelse

Toiteach, der betyder "røget" på gælisk, er en særlig variation over Bunnahabhains traditionelle single malt whisky. Under destillationen tilsættes en røget karakter fra bygmalt røget over tørv, hvilket giver whiskyen en særligt blid fornemmelse.

Bunnahabhain har siden 1881 fremstillet maltwhiskyer på samme måde og med samme strenge kvalitetskrav. Distilleriet er placeret i byen med samme navn, der ligger på øen Islay, som er berømt verden over for sin whiskyproduktion. Bunnahabhains whisky fremstilles på maltbyg af høj kvalitet, ren Margadale-kildevang og en smule gær. Whiskyens kvalitet opnås netop ved brugen af disse fine ingredienser, ligesom de kystvendte lagre udgør de perfekte rammer omkring modningen af den gode whisky.

Produktdetaljer

Reference:5029704217090
Alkoholprocent (% vol.):46%
Indhold:70 cl
Land:Skotland
Whisky-type:Single Malt