Spansk Luksus gaveæske

Den spanske luksus gaveæske er den perfekt ide til tapas bordet. I gaveæsken medfølger to udsøgte vine, tilpas saltede Marcona mandler, små grønne arbequinaoliven, lækre brødsnacks i højeste kvalitet og jomfru olivenolie af grønne umodne arbequina oliven. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
500 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

Gaveæsken indeholder

Cava Petit Albet i Noya

Lækker økologisk Cava. Frisk, ren og sprød Cava, der med sine fine raffinerede bobler er yderst charmerende. Kan både bruges som aperitif, men den har også krop og syre til at matche f.eks. det asiatiske køkken, hvor boblerne vil rense efter de stærke krydderier.

Muga Reserva

Flot aroma med nuancer af kaffe, vanilje, mørke kirsebær og skovbund. På tungen er vinen saftig med masser af frisk rød frugt, bløde tanniner og en flot afstemt syre der gør dette til en prægtig vin til mange retter som f.eks. lam, milde oste og intense pastaretter.

Saltede Marcona mandler

Marcona mandler er store milde mandler af den ypperste kvalitet. De er saltet med en tilpas balance af salt - ganske enkelt en vanedannende snack.

Grønne Arbequinaoliven

Grønne Arbequina-oliven af høj håndværksmæssig kvalitet. Oliven er en udsøgt saltet appetizer eller en god ledsager til skinke, ost osv.

Brødsnack El Pico Don Pelayo håndlavet

Andslusernes foretrukne brødsnask i særlig høj kvalitet! Ideelt akkompagnement til osten, pølsen eller blot velkomstglasset før middag.

Neus olivenolie

Extra jomfru olivenolie af grønne umodne Arbequina oliven. Efter et par ugers hvile tappes olien på flaske med det samme og ekspederes til kunderne. Den smager allerbedst i de første måneder efter presningen.

Produktdetaljer

Reference:5710580002619

ANDRE HAR OGSÅ SET