Blandede Godter gaveæske

Gaveæsken Blandede Godter har den perfekte balance mellem det søde og saltet. Skønne og friske vine, tilpas saltede Marcona mandler, karamelliserede mandler i højeste kvalitet, Marcona i mørk chokolade og Marconamendel med hvid chokolade. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
400 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

Gaveæsken indeholder

Donna Marzia Malvasia Bianca

En skøn og frisk hvidvin fra det aller sydligste Italien. Donna Marzia Malvasia Bianca er et rigtig godt valg som aperitif og til retter med fisk og skaldyr.

Donna Marzia Primitivo

En behagelig og frisk rødvin med masser af moden frugt, noter af kirsebær og en smule vanille - pakket ind i en silkeblød struktur, som matcher godt til f.eks. rødt kød, oksekød fra grill, pastaretter og oste.

Saltede Marcona mandler

Marcona mandler er store milde mandler af den ypperste kvalitet. De er saltet med en tilpas balance af salt - ganske enkelt en vanedannende snack.

Karamelliserede Mandler

"Amtella Marcona Garapinyada" er karamelliserede mandler af højeste kvalitet. Disse søde snacks kan nydes året rundt - som sød afslutning på et tapas-måltid og til ost.

Cudié Catanies Dark, 70% kakao

Denne variant er med Middelhavets fineste mandelsort, Marcona, i mørk chokolade med et kakaoindhold på 70%.

Cudie Macadamia m. hvid chokolade

Marconamandel ristet og tør-karamelliseret med rørsukker og herefter dækket med limechokolade og nænsomt vendt i pulveriseret lime. Cudiés mest friske Catanies!

Produktdetaljer

Reference:5710580002602

ANDRE HAR OGSÅ SET