Thomas Henry Ginger Beer, 20 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede
Thomas Henry Ginger Beer, 20 cl

17,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Stærk og overraskende krydret - det er Thomas Henry Ginger Beer. Overalt i verden folk sætter pris på unikke smag af Ginger Beer, ren eller i drinks som Moskva Mule med vodka eller Dark'n'Stormy med rom. Dette er den første ingefær limonade produceret og tappet i Tyskland baseret på den engelske "Ginger Beer". En meget speciel forfriskning for alle sanser.

Se forslag til drinks med opskrifter på www.thomas-henry.com

Flere detaljer

Mere info

I 1773 lykkedes det for første gang i historien Thomas Henry i Manchester, England, at berige vand med kuldioxid. Sodavand var officielt blevet opfundet! Thomas Henry var en farmaceut, en visionær og en gentleman. Den, der betjener verden på denne måde er den perfekte navnebror for en endnu mere perfekt udvalg af læskedrikke. Derfor blev "Thomas Henry" valgt som navnet for denne serie af tonics. Thomas Henry er lig med de bedste ingredienser og en unik sammensætning. Produkterne produceres i Tyskland og den naturlige mineralvand kommer fra Bad Meinberg kilder i Nordrhein-Westfalen.

Ingredienser:
Naturligt mineralvand, sukker, kuldioxid, naturlig ingefær aroma med andre naturlige smagsstoffer, citronsyre, stabilisatorer E414 & E445.

PRODUKTDETALJER
Reference

4022652819614

Land

Tyskland

Indhold

20 cl

Thomas Henry Ginger Beer, 20 cl Thomas Henry