Thomas Henry Bitter lemon, 20 cl

Pris inkl. pant Vis stort billede
Thomas Henry Bitter lemon, 20 cl

17,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Thomas Henry Bitter Lemon har et afbalanceret forhold mellem sødme og syrlighed. Mildt krydret og naturlig citrus- og limesmag. Det er et stilfuldt valg for purister, der stiller krav til smag og stil. Passer perfekt til dine drinks, f.eks. vodka lemon eller gin lemon.

Se forslag til drinks med opskrifter på www.thomas-henry.com

Flere detaljer

Mere info

I 1773 lykkedes det for første gang i historien Thomas Henry i Manchester, England, at berige vand med kuldioxid. Sodavand var officielt blevet opfundet! Thomas Henry var en farmaceut, en visionær og en gentleman. Den, der betjener verden på denne måde er den perfekte navnebror for en endnu mere perfekt udvalg af læskedrikke. Derfor blev "Thomas Henry" valgt som navnet for denne serie af tonics. Thomas Henry er lig med de bedste ingredienser og en unik sammensætning. Produkterne produceres i Tyskland og den naturlige mineralvand kommer fra Bad Meinberg kilder i Nordrhein-Westfalen.

Ingredienser:
Naturligt mineralvand, sukker, citronsaft koncentrat, kulsyre, citron ekstrakt, antioxidant ascorbinsyre, naturlige citrus smag med andre naturlige smagsstoffer, citronsyre, aroma af kinin, stabilisator johannesbrødkernemel.

PRODUKTDETALJER
Reference

4022652819317

Land

Tyskland

Indhold

20 cl

Thomas Henry Bitter lemon, 20 cl Thomas Henry