Bornholms Mosteri Holsteiner Cox æblemost, 275 ml

Pris inkl. pant Vis stort billede
Bornholms Mosteri Holsteiner Cox æblemost, 275 ml

16,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Æblemost lavet på 100% økologiske Ingrid Marie æbler. Bornholms Mosteri fremstiller most og saft af højeste kvalitet. Al most er koldpresset for at bevare så meget af den naturlige smag som muligt og uden tilsat sukker, ligesom alle råvarer er håndsorteret. Bemærk: Ikke pant på flasker med æblemost.

Flere detaljer

Mere info

Bornholms Mosteri blev i 2006 startet som et kommunalt beskæftigelsesprojekt med en målsætning om at skabe arbejdspladser til socialt udsatte mennesker. I 2013 blev mosteriet overtaget af michelinrestaurenten Kadeau og fiskerivirksomheden Espersen, for at fastholde arbejdspladserne, videreudvikle og skabe beskæftigelse til endnu flere socialt udsatte mennesker, der er udenfor arbejdsmarkedet. På Bornholms Mosteri får de en reel mulighed for en ny tilværelse på en rummelig arbejdsplads, hvor produktionsformen er tilrettelagt efter medarbejdernes behov for ro, tid og nænsomhed. Bornholms Mosteri producerer således nu økologisk most og saft til restauranter, caféer og butikker i hele Norden.

Forhandlet af: Hansen & Co. Tlf: (+45) 39971000 - www.hansenco.dk. Produceret af Bornholms Mosteri, www.bornholmsmosteri.dk

PRODUKTDETALJER
Reference

5710697040023

Land

Danmark

Indhold

275 ml

Kvaliteter

Økologisk

Bornholms Mosteri Holsteiner Cox æblemost, 275 ml Bornholms Mosteri