Bangs Ingefær Drik med citron og appelsin, 1 L

Vis stort billede
Bangs Ingefær Drik med citron og appelsin, 1 L

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

BANGS Ingefær Drik er en ekstrakt af ingefærroden i vand tilsat lidt citron- & appelsinsaft, der mildner den kraftige ingefærsmag. Vor ingefær drik er fremstillet uden tilsat sukker, og udelukkende sødet med sødemidlet, Stevia Rebaudiana – et sødemiddel udvundet af steviaplantens blade. Det betyder, at energiindholdet er meget lavt, hvilket vil glæde diabetikere. Smagen er frisk og intens.

BANGS Ingefær Drik er drikkeklar fra flasken, men kan dog fortyndes med juice/vand, hvis man finder smagen af ingefær for kraftig i starten. Vi vil gerne understrege, at der ikke gives nogen videnskabelig garanti for at ingefær virker på alle, men man kan jo gøre forsøget i en periode (f.eks. 2-3 uger) med en daglig dosis på et mindre glas (ca. 8 cl.). I de seneste år er der kommet fokus på ingefær og interessen for ingefær er steget markant blandt os forbrugere. Mange sætter stor pris på ingefærrodens kraftige smag – i ”shots” og/eller te.

Flere detaljer

Mere info

Ingredienser: Vand, ingefær, citron- og appelsinsaft, steviolglycosider (sødemiddel fra Stevia planten), konserveringsmiddel E202 & E211. Næringsindhold pr. 100 g:

Energi: 42 kJ
10 kcal
Fedt: 0,07 g
   
Kulhydrat: 2,2 g
heraf sukkerarter: 2,2 g
Protein: 0,3 g
Salt: 0 g
   
PRODUKTDETALJER
Reference

5706296000018

Land

Danmark

Indhold

1 L

Bangs Ingefær Drik med citron og appelsin, 1 L Bangs