Valrhona Tanariva, 33%, 20 g

Vis stort billede
Valrhona Tanariva, 33%, 20 g

15,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Tanariva fra Valrhona er en mild mælkechokolade med karamelnoter.Chokoladen er lavet på kakaobønner fra Madagascar, hvor det terrior der er på madagascar giver en elegant sødme med noter af karamel.Chokoladen har en kakaoprocent på 33%.

Flere detaljer

Mere info

Chocolaterie Valrhona har siden sin etablering i 1992 haft en ideologi om at fremstile de mest intense og velsmagende råchokolader i verden. De er i dag verdens førende indenfor mørk, bitter chokolade og investerer stadig enorme ressourcer i forskning og udvikling af nye chokoladekvaliteter. De har 3 filosofier som de følger. Den første er at udvælge de mest udsøgte kakaobønner fra det caribiske øhav og det indiske ocean. Den anden er deres usædvanligt høje kakaoindhold i samtlige chokolader. Den tredje og sidste er chokoladens forarbejdning: ristning ved lav varme, fin valsning, brug af ægte vanilje, samt en skånsom conchering af chokoladen. Dette er de 3 principper, som ligger til grund for Valrhona chokoladens uovertrufne smag og konsistens.

Mælkechokolade (mindst 33% kakao, rent kakaosmør).

Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaobønner fra Madagaskar, skummetmælkspulver, naturlig vanilleekstrakt, emulgator: sojalecitin, naturlig vanillearoma.
Kan indeholde spor af nødder, æggeprotein, gluten og jordnød.

Importør: Chokolade Companiet A/S, Dronning Olgas Vej 30, 2000 Frederiksberg, Danmark.

PRODUKTDETALJER
Reference

3395320066889

Indhold

20 g

Kakaoindhold

33%

Valrhona Tanariva, 33%, 20 g Valrhona